MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

Ampervadász

aRC-011 Generátorellenőrző-készülék

aRC-011 generátorellenőrző-készülékNézze meg használat közben!

A Fer-Vill műhelyvezetője egy rövid videóban bemutatja Önnek, hogyan használja egyszerűen, szinte bármilyen autótípushoz ezt a mobil, sokféle feladatot ellátó generátor diagnosztikai eszközt.

Kicsi, jó ár-érték arány jellemzi, egyszerűen használható. A Fer-Villnél kapható! Hívjon bennünket!

Bővebben

Ford T-Modell indítómotor felújítás a Fer-villben

 

Ford T-Modell indítómotor

Ritkán találkozunk a Ford T-modell indítójával, ezért aztán még nagyobb lelkesedéssel és figyelemmel javítjuk, hogy még 100 évig az úton tartsuk ezt a csodás autót. Minden autók apját. Nem mellesleg magyar vonatkozással is dicsekedhet ez az autó, hiszen tervezői csapatában két neves magyar autókonstruktőr is jelen volt: Galamb József és Farkas Jenő.

Bővebben

Harley dinamó javítás

Harley-dinamo1Egy majd száz éves darab a műhelyünkben

Kedves ismerős hozott minap egy kis házi feladatot. Egy dinamó, még a múlt század elejéről.

Mondhatnánk: semmi gond, csináltunk már ilyet. Ilyet azért nem. Nyilván azért sem, mert majd kétszer olyan idős mint mi, másrészt pedig elég kevés van belőle az országban.

Bővebben

A „zen” szabadonfutó tárcsákról

Az elmúlt 10 évben ugrásszerĦen megnövekedett a SZABADONFUTÓ TÁRCSÁK alkalmazása a gépjárművek generátorainak hajtásánál, mivel a tervezők felismerték az előnyeit. Ma már sok cég gyártja ezt a terméket, köztük a „ZEN" is.

A továbbiakban ismertetjük a „ZEN" vállalatot, és ezen belül a SZABADONFUTÓ TÁRCSÁK tervezésének, gyártásának folyamatait, és majd láthatjuk, hogy egy látszólag egyszerű alkatrész előállítása milyen nem egyszerű műszaki lépéseket is tartalmaz.

Bővebben


Fer-Vill Kft. © 2019. Minden jog fenntartva.