MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

  • Főlap
  • Hírek
  • Fer-Vill SL Katalógus. Profi felhasználóknak, profi program.

Fer-Vill SL Katalógus. Profi felhasználóknak, profi program.

Közel ezer regisztrált szakmai vevőnk használja napi rendszerességgel a Fer-Vill Kft. számítógépre telepíthető SL Katalógusát. Ebben több mint 30 000 cikkszámot talál meg fényképekkel, kereszthivatkozásokkal és egyéb fontos adatokkal.

Többek között az egyes készülékek részletes alkatrész listáit is könnyen átláthatja. Mintegy 30 beszállítónk részletes katalógusa alapján folyamatosan karban tartott adatállományból dolgozhat.

A katalógus legnagyobb előnye az, hogy valósidejű raktárkészletet lát, azaz, mindig tudhatja, hogy amit megrendel, azaz alkatrész polcon van-e. Amennyiben nincs, előrendelést tudunk rá felvenni.


Ugyanakkor regisztrált vevőink jól tudják, hogy bármire is van szükségük, azt kollégáink a lehető leghamarabb beszerzik Önöknek. Sőt, a kiszállítás is zökkenőmentes az egész ország területén.

Ha pontos és naprakész információra van szüksége egy-egy termékről, ezt mind megtalálja ebben az alkalmazásban, illetve az Ön személyre szabott kedvezményes árát is rögtön láthatja az adott tételnél.

zen kívül az Önhöz legközelebb eső üzletünk aktuális raktárkészlete is folyamatosan frissül, így pontos képet kaphat arról, hogy milyen gyorsan tudjuk Önhöz eljuttatni a terméket, vagy hol tudja a leghamarabb átvenni. Mindezt munkaidőtől függetlenül megtekintheti, amikor és ahol Önnek kényelmes.

Szolgáltatásunk lényeges eleme az a szakmai segítségnyújtás, amelyet országszerte üzleteinkben vagy telefonon, szakképzett kollégáinktól megkaphatnak partnereink.

Ha még nem igényelte a szakmai felhasználói, azaz SL Katalógusunkat, érdeklődjön telefonon vagy levélben!

Fer-Vill SL Katalógus:

Gyors
Megbízható
Átlátható

 


Fer-Vill Kft. © 2019. Minden jog fenntartva.