MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

 

aloldaltermekek aloldaljavitas aloldalwebshop 

 

 

Javítás, felújítás

javitasfejujitas

A Fer-Vill Kft. 1996 óta foglalkozik indítómotorok és generátorok felújításával. A 2003-ban megnyitott szerelőcsarnok speciálisan generátorok, indítók felújítására, illetve az ehhez szükséges technológiai feladatok optimális megvalósítására lett kialakítva.

Ez a technológia azonos az ismert nagy gyártó -és felújító cégek (Bosch, Valeo, Remy, stb.) munkafolyamataival. A cég évi mintegy 15-18 ezer készüléket képes felújítani, javítani. A leírt és szabályozott technológia a dolgozók magas szintű szakértelmével karöltve biztosítja a felújított készülékek stabil, állandó minőségét.

A generátorok és indítómotorok javítása, és felújítása budapesti és miskolci üzleteink műhelyeiben folyik. A többi üzletünkben átvesszük a hibás darabokat és cserevasakat, majd Budapestre küldjük javításra. A készülékek Budapestre szállításáért és a vidéki üzletbe visszajuttatásáért  a javítás megrendelése esetén külön költség a vevőt nem terheli.

A vidéki üzleteinkből az aznap leadott készülékeket mindennap este szállítjuk el, és mindennap este visszük vissza a javítottakat. Javítás vidéken akár már 1-3 munkanap alatt. Budapesten akár 24 óra alatt.

munkafelvetel

Munkafelvevő kollegánk a gyártásütemező program segítségével veszi fel az egyedi javításokat. Különleges igényeknek is meg tudunk felelni.

A javítási munkalap elektronikus formában követi végig a készüléket a munkafelvételtől a kiadásig. Tartalmaz minden adatot, ami a készülékkel történt, kik javították, milyen alkatrészek kerültek bele, stb. Garanciaszám alapján gyorsan vissza tudjuk nézni az egész folyamatot. 

Bővebben...

munkakozben

A felújítás folyamata néhány mondatban a következő:

A készülékek a teljes szétszerelést követően az alkatrészt tisztító részlegbe kerülnek. Itt zsírtalanítás és különböző szemcseszóró, illetve tisztítási eljárások után tiszta, szennyeződésmentes állapotban a vizsgáló sorra érkeznek.

Bővebben...

raktar

A raktárkészlet fogyásának megfelelően a műhely belső rendelésre is javít komplett készülékeket. Az éves fogyáslisták alapján előre lehet bizonyos típusok és fődarabfajták folyamatos felújítását tervezni.

Bővebben...

bermunka

Több nyugat-európai cégnek újítunk fel készülékeket bérmunkában. A külföldi partner saját igényeihez igazítja a megrendelések idejét, a szállítmány összetételét és mennyiségét.

Mi a speciális igények alapján végezzük el a falújítást. A megrendelő határozza meg a felhasználandó alkatrészek minőségi szintjét, illetve a kicserélendő alkatrészek jegyzékét.

Bővebben...

hotline

Ampervadász

Kövessen a Facebookon!

Hírlevél

captcha 
I agree with the Használati feltételek