MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

Termékek

Nyerő áraink

banner

  

Látogasson el webáruházunkba


ahol az alkatrészeken olvasható számsor - gyári szám - alapján kereshet
generátorokat,
indítómotorokat,
és böngészhet többezer autóvillamossági cikk között!

 

Webáruház

Termékeinket megrendelheti kényelmesen otthonából, webáruházunkból. A nagyközönség számára jelenleg több mint 5000 alkatrész érhető el pár kattintással. Nyilvános webáruházunkban gyári számok alapján kereshet generátorokat, indítómotorokat és egyéb autóvillamossági cikkeket.

Nézzen körül webáruházunkban

A megrendelt termékeket átveheti személyesen üzleteinkben, vagy igény szerint kérhet házhozszállítást. 

Termékekre gyártótól függetlenül 12 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén.

A vásárlási és szállítási feltételekkel kapcsolatos tudnivalókért tekintse meg az Általános szerződési feltételeket és Szállítási feltételeket.

 

 

A regisztrációhoz, és éves bevállalt rendelési mennyiséghez kötött szakmai, részletesebb weboldalunk elérhetőségéről érdeklődjön HOTLINE vonalunkon (+36 40 123- 4567), és igényeljen hozzáférést 

Online szakmai katalógusunkhoz

és itt jön majd, hogy ki igényelhet hozzáférést...

 

 

Bendix (clutch)

Típusok: racsnis, csúszóarmaturás Alkatrészei: fogaskerék, persely, kapcsolószerkezet, rugók, golyók, porfogó, görgők, fogazott ház (clutch), zégergyűrű, villa, tengely

Webáruház: http://webaruhaz.fervill.hu/

Fer-Vill Kft. © 2019. Minden jog fenntartva.